22 augustus 2021

Expositie Jan Rensen in de Refter in Ubbergen.

De hele maand augustus exposeert  kunstschilder Jan Rensen uit Zevenaar, maar geboren in Beek, elk weekend zijn schilderijen in De Refter te Ubbergen. Het is zijn derde tentoonstelling in de gemeente Berg en Dal. De eerste expositie was in de Kleine Bartholomeuskerk in Beek, de tweede in 2019 in het Kerkje van Persingen en nu deze.  Rensen maakt zowel tekeningen als acrylwerken op grote doeken. Zijn doeken kenmerken zich door een Gaudi- en glas-in-loodachtige manier van tekenen en schilderen. Veel mozaรฏek dus. Het zijn vaak stillevens. Deze zondag is de expositie nog geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Dat zelfde geldt nog voor het weekend van 27 en 28 augustus. Zie het interview net Jan Rensen op YouTube door BD1. Foto’s volgen nog.