9 augustus 2021

“Inloop en Ontmoeting zoekt vrijwilligers”

Op diverse plaatsen in de gemeente berg en dal wordt er inloop en ontmoeting gerealiseerd. In het dorpshuis of in een andere setting kunnen mensen elkaar ontmoeten. Er worden spelletjes gedaan, gezellig gekletst en samen gegeten. De Inloop en Ontmoeting is voor alle inwoners van de gemeente Berg en Dal, jong en wat ouder. Iedereen kan zo binnenlopen, we stimuleren deelnemers om mee te helpen en nodigen uit om zelf ideeën voor activiteiten naar voren te brengen. De inloop wordt begeleid door professionals en vrijwilligers. De begeleiders bieden maatwerk en spelen in op bijzondere behoeften bij de begeleiding van bezoekers. Vindt jij het leuk om met hele diverse mensen een gezellige dag te beleven. Spelletjes te doen of lekker voor een groep te koken? Ben je geïnteresseerd in anderen ontmoeten en ervoor te zorgen dat mensen een goede tijd hebben bij de inloop? Dan is dit vast iets voor jou! Heb je interesse neem dan contact op met Paulien Willems, 06-30741626 of Ester Greve, 06-22189214.