5 juni 2021

SVO voetbal organiseert weer een SVO EK toto.

De jeugd gaat langs de deur en de ouders bedienen het pinapparaat.

WE ZIJN ER WEER BIJ EN DAT IS PRIMA!!!!⚽️???? Het heeft even geduurd maar Oranje zal weer mee doen aan een eindtoernooi. De komende weken kleurt Nederland weer Oranje en hopen we natuurlijk dat Neerlands trots zover mogelijk gaat reiken. Terug van weggeweest is de SVO EK TOTO. Op 3 en 4 juni hebben de jeugdleden langs de deuren getrokken om de toto’s te verkopen. Kosten bedragen 5 euro per boekje. Door de regen was het helaas niet mogelijk om alle straten af te werken, maar ze komen nog langs op een latere datum. Maak je EK nog spannender en doe mee met de SVO EK TOTO. Het prijzengeld wordt vastgesteld aan de hand van de verkochte boekjes. Het restant van de opbrengsten komen te goede van onze jeugdafdeling. Doe allemaal mee en maak het EK nog spannender!!