12 mei 2021

Politiebericht

Update. De identiteit van de vrouw is inmiddels bekend. Ze was in het Duitse Aachen te water geraakt.

Op 31 maart 2021 is er in het Pannerdenschkanaal bij Loo een onbekende vrouw gevonden. Zij heeft vermoedelijk 1á 2 weken in het water gelegen, maar vertoonde totaal geen slijtsporen. Zij komt dus niet van ver weg. Tot op heden is er echter geen aangifte van vermissing, zowel in Nederland als in het Duitse grensgebied. De vrouw is vermoedelijk tussen de 45 en 65 jaar oud, lengte ca. 1.70 cm, grijs half kort krullend haar, grijze halfhoge schoenen (“Luftpolster “ zolen maat 6 ), paarse ribbroek, zwarte legging, blauw hemdje, korte broek paars/rood, paarse broekriem met gouden gesp, zwarte sokken (Pierre Gardin), zwarte BH merk Essentiel, restjes rode nagellak op de tenen. Tevens had de vrouw aan de linkerzijde van het hoofd, net boven haar oor, een bult zitten. (niet goed zichtbaar, maar een vergroeiing van de schedel vermoedelijk).Politie| Landelijke Eenheid| Dienst INFRA, Afdeling Executieve Ondersteuning, Landelijke Coördinator Vermiste Personen Rivieren. Postbus 100, 3970 AC Driebergen.

Mocht iemand weten wie dit kan zijn, laat het me dan weten. Ik heb contact met de betreffende politie ambtenaar. Rechtstreeks met de politie is natuurlijk ook prima.