4 mei 2021

4 mei herdenkingen in Berg en Dal.

De vlag hangt halfstok bij het oorlogsmonument in Ooij.

Vanwege de coronamaatregelen zijn er vanavond weinig of geen officiële 4 mei herdenkingen in de gemeente Berg en Dal. De gemeente heeft haar bloemstukken al gedistribueerd bij de diverse oorlogsmonumenten en deze zullen op een later tijdstip deze dag bij de monumenten gelegd worden.  Omroep BD1 zal een live uitzending verzorgen bij het monument in Leuth en meldt daarover: “Dinsdagavond 4 mei 2021 zenden wij de dodenherdenking vanuit Leuth live uit via de livestream: https://tinyurl.com/BD1-livestream. Vanwege corona is de herdenking alleen in het bijzijn van de Stichting 4 mei Herdenking Leuth. De livestream start omstreeks 19.45 uur, de taptoe wordt gespeeld om 19.58 uur, vanaf 20.00 uur is er 2 minuten stilte en aansluitend volgt de herdenking.”