9 april 2021

Kees van Kampen nieuwe directeur-bestuurder van Oosterpoort in Groesbeek

Kees van Kampen wordt vanaf 14 juni de nieuwe directeur-bestuurder van Oosterpoort in Groesbeek. Hij volgt de huidige directeur-bestuurder Eugene Janssen op, die na iets meer dan 12,5 jaar bij Oosterpoort met pensioen gaat.
Van Kampen is momenteel directeur-bestuurder bij WoonGenoot in Nijmegen. Hij startte zijn loopbaan in de volkshuisvesting in 1995. Sinds 2003 is hij werkzaam in functies als manager en directeur-bestuurder bij verschillende woningcorporaties in de wijde omgeving. Ook zit hij sinds 2015 in de Raad van Toezicht bij Stichting Welcom, een welzijnsorganisatie in de gemeente Montferland. Met zijn ruime kennis en ervaring in de volkshuisvesting gaat hij Oosterpoort verder helpen bij de realisatie van de ambities.