24 maart 2021

Bert van Haren overleden.

Ons bereikte het droevige bericht, dat op maandag 22 maart, Bert van Haren uit Ewijk op 82 jarige leeftijd plotseling is overleden.  Bert was getrouwd met Leida Verriet uit Ooij en ze woonden lange tijd in de Karperstraat in Ooij. I.v.m. zijn werk als plantkundig onderzoeker bij de Universiteit van Wageningen verhuisden ze naar Renkum. Na zijn pensionering gingen ze wonen in zijn ouderlijk huis in Ewijk. En de band met Ooij en de familie bleef bestaan. Wij wensen zijn vrouw Leida, zoon en dochter John en Marja en hun partners en de kleinkinderen, alsmede de rest van de familie en vrienden, heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Bert is thuis in Ewijk. Wilt u afscheid komen nemen dan graag even een telefoontje: 0487-523452. De afscheidsdienst zal op zaterdag 27 maart in besloten kring plaatsvinden.  Het is mogelijk om de dienst via een livestream te volgen, hiervoor kunt u zich melden tot uiterlijk vrijdag via het volgende mailadres: info@uitvaart-beuningen.nl.