27 november 2020

Pastor Jan van Gestel bezocht sloop blokhut in Groesbeek.

Pastor Jan van Gestel en Theo van Kesteren in de Blokhut. Foto Piet Spanjers

Op 25 november is Piet Spanjers uit Groesbeek met pastor Jan van Gestel voor de laatste keer in de Blokhut “D’n Langendijk” aan de Spoorlaan in Groesbeek geweest om wat foto’s te maken en oude herinneringen op te halen en daarbij heeft hij een opsomming van Jan gehad wat er aan clubjes zoal in dit gebouw gezeten hebben. Pastor Jan is een van de mensen die de meeste voetstappen in dit gebouw hebben gezet. Het gebouw is van rond 1960, en vernoemd naar kapelaan van Dijk, een man met een lang postuur vandaar de naam “D’n Langendijk”, Jan ( kort postuur dus “Het kortgestel” ) kwam in 1966 naar Groesbeek.  zie de foto’s van de sloop door Piet Spanjers.