23 augustus 2020

Pop up restaurant in Persingen op landgoed Buitengast

Geert Kroes in gesprek met een aantal gasten.

Op zaterdag 22 augustus organiseerde “Tafel in het land” een pop up restaurant op landgoed Buitengast in Persingen. Dit was al de tweede keer op deze plek. Die middag was er al een lunch geweest waarna boer Geert Kroes van landgoed Buitengast een aantal gasten meenam voor een boerenlandpadwandeling.  Geert nam hen mee in zijn passie!! Samen struinen door zijn grasland, langs wuivende maisvelden, over heldere slootjes, en prachtige oevers. Van dichtbij de diverse vogels zien en horen, konijntjes, hazen, koeien ervaren. Genieten van de rust! Mooie verhalen over de natuur in de Ooijpolder, plantjes, bloemetjes en het gebied van vroeger en nu.  Bij terugkomst bleken de eerste gasten voor het diner al gearriveerd te zijn in  het ooit kleinste dorpje van Nederland. En dat groeide aan tot een kleine 30 gasten, die deze avond genoten van een voortreffelijk diner. Informatie op https://tafelinhetland.nl/  zie de foto’s