19 juni 2020

Indrukwekkend afscheid Maurice Seegers in Ooij

Vrienden en bekenden langs de route in Ooij

Vrijdagmorgen vond onder grote belangstelling de uitvaart plaats van de onlangs overleden inwoner van Ooij, Maurice Seegers. Vele dorpsgenoten, vrienden en bekenden waren naar het Reiner van Ooiplein in Ooij gekomen om daar afscheid van Maurice te nemen. Veel collega vrachtautochauffeurs hadden hun voertuig langs de route geparkeerd.  Terwijl de kist, welke was geplaatst op een van de trucks van het bedrijf waar Maurice als vrachtautochauffeur werkzaam was geweest het plein opreed, geëscorteerd door twee andere wagens, werden door de aanwezigen fakkels aangestoken en klonk er een oorverdovende geluid van de claxons van de vrachtauto’s. Tijdens het passeren van de stoet draaide zanger en entertainer Robert Pouwels de muziek van”You never walk alone” als hommage aan de overledene. Het publiek applaudisseerde en de stoet vervolgde haar weg naar zijn laatste rustplaats. Een waardig eerbetoon.