26 maart 2020

Vrijwilligerswerk Berg en Dal in coronatijd.

Ook bij het Vrijwilligerssteunpunt is het rustig. Toch is het juist nu een goede tijd om eens rustig rond te kijken op de website. Misschien staat er iets leuks tussen wat je in de toekomst kunt gaan oppakken. Wil je iets kunnen betekenen voor anderen in deze corona crisis tijd, dan zijn er allerlei initiatieven waar je bij kunt aansluiten. Forte Welzijn stelt een speciaal telefoonnummer in waar je terecht kunt als je vragen of zorgen hebt maar ook als je iets wil doen. Bel 024 2049699 op werkdagen tussen 10.00-14.00 uur. Zij wijzen jou de weg. Via de website van het Vrijwilligerssteunpunt kun je ook terecht om je hulp online aan te bieden of om hulp te vragen. Ga daarvoor naar https://www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal/nieuwsberichten/1177 . Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kunt u mailen naar vspbergendal@fortewelzijn.nl of bellen naar Forte Welzijn tel; 085 0406066. Staat er geen geschikte vacature voor je bij dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.