26 maart 2020

Paaseitjes actie Leuth afgelast. Nu gewoon bestellen.

Beste inwoners van Leuth, Helaas moeten wij van Stichting Speelvoorzieningen Leuth het paaseitjes zoeken in de Rollebol dit jaar afgelasten. Of de buitenspeeldag in juni doorgaat, is nog niet bekend. Wel hebben we nog vele zakjes heerlijke paaseitjes klaarstaan. Normaal gesproken venten we die om onze activiteiten te kunnen financieren. Om de kans op besmetting te verkleinen hebben we besloten niet langs de deuren te gaan. Ook zullen we niet op 4 april bij de Spar staan om ze te verkopen. De chocolade-eieren kunt u nog wel bij ons bestellen. Dat kan tot en met zondag 5 april. Eén zakje met 10 eitjes kost €1,00. U maakt het bedrag over van het aantal zakjes dat u wilt hebben. Ons rekeningnummer is: NL 06 RBRB 0841313032 t.n.v. Y. Smit. Belangrijk is om bij het overboeken uw adres te vermelden, want in de week van 6 tot 10 april zullen we de paaseitjes bij u thuisbezorgen! De opbrengst gaat naar onze activiteiten voor de kinderen in Leuth, als het niet dit jaar is, dan wel volgend jaar. Alvast bedankt voor uw hulp! Vriendelijke groeten, Stichting Speelvoorzieningen Leuth Voor meer informatie:  StSpeelVLeuth@outlook.com.   Facebook: Stichting Speelvoorzieningen Leuth