2 januari 2020

Poging brandstichting clubgebouw hondenclub

Onbekenden hebben de afgelopen dagen geprobeerd brand te stichten in/bij het clubgebouw van de politiehondenvereniging “Mijn trouwe Vriend Ubbergen en Omstreken” aan de Persingensestraat 8, op de hoek van de Thornsestraat-Persingensestraat-Sint Hubertusweg te Persingen. Een aantal kegels werden in brand gestoken en onder het gebouwtje geduwd. Gelukkig is het vuur uit zich zelf uit gegaan.  Er is contact geweest met de politie en er wordt aangifte gedaan.  Mocht er iemand iets gezien of gehoord hebben, dan zou het fijn zijn als dit aan de politie gemeld wordt op telefoon 0900-8844. Michiel Kok maakte de foto.

One Response to Poging brandstichting clubgebouw hondenclub

  • Ik wist niet dat wij als gemeenschap zo diep zijn gezonken dat zelfs dieren al ten gronde gaan aan het onbeheerste en uiterst idiote gedrag van enkelingen. Natuurlijk weet niemand weer iets hier van, maar deze imbicielen moeten aan de schandpaal. Ongeacht hun opleiding of afstamming. Het word tijd dat de gemeenschap iets gaat ondernemen tegen dit onnavolgbare en liederlijk gedrag !

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.