2 december 2019

Mevrouw Nel Voerman overleden.

Nel Voerman (106)

Ons bereikte het droevige bericht, dat vanmorgen, tijdens haar slaap, mevrouw Nel Voerman, de oudste inwoner van Ooij, op 106 jarige leeftijd in verpleeghuis Kalorama te Beek, rustig is ingeslapen. Nel was jarenlang de oudste inwoner van Ooij en elk jaar ging de carnavalsvereniging de Deurzakkers naar haar toe om dit te vieren. Ook was ze de oudste inwoner van de gemeente Berg en Dal. We wensen haar kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en achter-achterkleinkinderen, alsmede de overige familieleden en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. De uitvaartmis zal worden gehouden op zaterdag 7 december om 11.00 uur in de H. Hubertuskerk te Ooij. Na de uitvaartmis volgt de begrafenis op het naast gelegen kerkhof.