20 november 2019

Woningoverval in Ooij.

Dinsdagavond 19 november, rond 19.15 uur is de bewoonster van een vrijstaande woning aan de St. Hubertusweg in Ooij overvallen en daarbij schijnt ze ook mishandeld te zijn. Een man met bivakmuts belde bij haar aan waarna er nog twee mannen bij kwamen en haar vervolgens in huis vast hielden. Het lukte haar vervolgens om naar buiten te komen, maar ze werd door de mannen achterhaald. Onder bedreiging moest ze haar pincode afgeven, terwijl het hele huis ook nog overhoop werd gehaald. Na of tijdens de overval is ze naar het industrieterrein de Bouwkamp gerend en is daar door de bewoners opgevangen.Daar werd de politie en de ambulancedienst gewaarschuwd. De pas werd gelijk geblokkeerd zodat er geen geld opgenomen kon worden. Verder zijn er (nog|) geen gegevens bekend, maar het zou fijn zijn als er getuigen zijn die iets gezien of gehoord hebben. Zij kunnen zich melden bij de politie op 0900-8844.