19 november 2019

Wim en Willy Peters 70 jaar getrouwd.

Wim en Willy Peters

Op dinsdag 19 november 2019 vierden Wim Peters (94) en Willy Peters-Schroot (92) het heugelijke feit dat zij 70 jaar geleden getrouwd zijn. Het paar woont sinds januari 2018 in het Oud Burgeren Gasthuis in Nijmegen en woonde voordien aan de Steenheuvelsestraat in Leuth. Oorspronkelijk komen ze uit het Willemskwartier in Nijmegen, waar ze achterburen waren. Daar hebben ze elkaar leren kennen.  Na hun huwelijk woonden ze achtereenvolgens in Baarn en Leeuwarden, in welke laatste plaats Wim directeur van de gemeentereiniging was. In 1985 kwamen ze weer naar het “Zuiden” en in 1986 vestigden ze zich in Leuth. Het paar heeft twee kinderen, een zoon en een dochter en vier kleinkinderen, alsmede 3 achterkleinkinderen. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!