27 oktober 2019

Druk bezochte rommelmarkt bij CV de Berggeiten in Berg en Dal

Rommelmarkt CV de Berggeiten.

Ofschoon de deuren pas om 10.00 uur open gingen voor de rommelmarkt van CV de Berggeiten in Berg en Dal hadden de eerste bezoekers zich al rond 098.00 uur opgesteld voor dorpshuis Kerstendal te Berg en Dal en al heel snel meldden zich meer mensen want toen de deuren open gingen waren er al ruim 200 bezoekers aanwezig. Zoveel zelfs, dat de kaartjes voor de entree al buiten verkocht moesten worden. De Berg en Dalse carnavalsvereniging ‘De Berggeiten’ hield zondag voor de dertigste maal in successie een rommelmarkt. Met ongeveer  35 vrijwilligers waren ze vanaf vrijdag al bezig  om de jaarlijkse rommelmarkt tot een groot succes te maken. komen en gaan en is menig uitgestald artikel van eigenaar veranderd. Marco Beers, de huidige prins van De Berggeiten, die zelf achter de kassa zat, was een tevreden man. ,,Honderden bezoekers zijn er vandaag geweest en daarmee hebben we de kas van onze carnavalsvereniging goed weten te spekken”, zo verklaarde hij. zie de foto’s