8 oktober 2019

Kermismaandag in Leuth 2019

Koningspaar Wilfried en Amanda.

De maandag van de Leuthse kermis begon rustig. Na het appèl vertrok het hele gezelschap , waaronder een zeer grote groep schutters, en onder begeleiding van de muzikanten van DES, naar het huis van het Keizerspaar, Marian en Jack en gezamenlijk werd afgemarcheerd naar het huis van het koningspaar, Wilfried en Amanda van Eck. Daar werd een vendelhulde gebracht. Vervolgens werd ter plaatse genoten van een hapje en een drankje.  In opperbeste stemming ging het hele gezelschap, nu aangevuld met het koningspaar en de grote troon, via een ommetje door de Pastoor van Tielstraat naar de “Vriendenkring“.  In de Vriendenkring werd  de rest van de middag feest gevierd met muziek van het orkest Noah. Zie de foto’s (komen nog)