29 september 2019

CV de Berggeiten viert 55 jarig bestaan.

Ton Loeffen spreekt de gasten toe.

Carnavalsvereniging de Berggeiten uit Berg en Da\l vierde zaterdag 28 september haar 55 jarig bestaan in dorpshuis Kerstendal. Alle carnavalsverenigingen uit de omgeving waren uitgenodigd om dit feest samen met andere gasten te vieren. Als om 15.00 uur werd er gestart met een kindermiddag.  Gasten konden verkleed op de foto, er was een food-truck, sprinkussen, Magicians, muziek, percussions en er was een speciale hoek voor de VIP’s van de vereniging. De feestavond werd druk bezocht en aan het begin van deze feestavond liet voorzitter Ton Loeffen de afgelopen periode nog even de revue passeren, waarna er een officieel proostmoment volgde, dat de aftrap werd voor een magisch en swingend feest, waarbij “internationale artiesten”hun opwachting maakten.