29 september 2019

Burendag in Berg en Dal

Buurtbewoonster mevr. Zweers onthulde het nieuwe bankje in Berg en Dal.

Burendag Kwakkenberglaan/Julianalaan/Oranjelaan/Vier Parkenpad/Prins Alexanderlaan, gehouden op de splitsing Oranjelaan-Kon.Julianalaan in Berg en Dal. Het was een geslaagde Burendag met een goede opkomst. Het weer zat mee, een beetje regen aan het begin maar later kwam de zon er zelfs bij. Buren vonden het leuk elkaar weer te spreken of maakten kennis met elkaar. De plek waar de ontmoeting was zijn ook twee Beweeg- en Ontmoetbankjes in gebruik genomen. De bankjes maken deel uit van het project Vitaal Berg & Dal en zijn geschonken door de Gemeente Berg en Dal, Forte Welzijn Berg& Dal en Labrys Reizen. Mevr. Zweers uit Berg en Dal, Petra Kregting van Forte Welzijn en Rien van Kasteren van Labrys Reizen namen de bankjes officieel in gebruik.  Verder werd er druk gespit, geschoffeld en geplant om van dit stukje Berg & Dal een vriendelijke, veilige en vlinderrijke buurt te maken. De kinderen konden houten vogelhuisjes in elkaar timmeren. Een gezellige dag. Tekst en foto’s Plony Bos. zie de foto’s.