25 september 2019

Weer tijd voor de kinderpostzegels.

Verkoop kinderpostzegels in Beek

Vandaag was weer de eerste dag voor de verkoop van de kinderpostzegels door de leerlingen van de basisscholen. Voor kinderen, door kinderen, dat is het motto van de Kinderpostzegelactie. Elk jaar zetten duizenden kinderen zich in zodat andere kinderen geholpen worden doormiddel van verschillende projecten. Ze gaan langs de deuren om postzegels en andere leuke producten te verkopen. En dat al generaties lang. De Kinderpostzegelactie wordt sinds 1948 gehouden en is uniek in de wereld. Daar mogen we best trots op zijn. Van woensdag 25 september tot en met woensdag 2 oktober gaan ruim 160.000 basisschoolkinderen in Nederland op pad tijdens de Kinderpostzegelactie. En soms met een aantal kinsderren tegelijk aan een deur zoals hier in Beek.