7 september 2019

11e Rolling Dinner in Beek

De 182 deelnemers hadden zich verzameld bij het waterrad in Beek.

Zaterdag 7 september was het 11e Rolling Dinner in Beek. Thema: Back to Basic (na het succes van afgelopen 10e editie in 2017, gingen ze het iets rustiger aan doen!). Er hadden zich 95 koppels voor dit tweejaarlijkse evenement opgegeven maar uiteindelijk bleven daarvan 91 koppels over, die omstreeks 18.00 uur een rebus doorgesmst kregen om naar het waterrad aan de Rijksstraatweg tegenover het oude gemeentehuis te Beek komen. Daar was het de bedoeling om de eerste Beekse Flashmob uit te gaan voeren. Dat lukte niet helemaal maar er was wel een Sambaband aanwezig, die de aanwezigen met hun swingende muziek moest opzwepen en begeleiden. Rond 18.15 uur waren alle koppels (totaal 182 man)  met hun fietsen aanwezig en werd er gestart met een drankje en een hapje. Om 19.00 uur kregen de deelnemers een sms-bericht waar ze hun volgende gang gingen nuttigen bij de deelnemers thuis. En met het roulatiesysteem kwamen ze elke keer bij anderen thuis. Nadat iedereen 4 gangen had genuttigd ging het hele gezelschap naar “Sous Les Eglises” waar de avond feestelijk werd afgesloten. zie de foto’s