17 augustus 2019

Afsluiting Jeugddriedaagse Ooij

Marco vd Sluijs danst mee met “zijn dans”.

Donderdagmiddag werd de Jeugddriedaagse in Ooij afgesloten met een gezamenlijke lunch op het sportterrein van SVO op de Kempkes en het (nogmaals) uitvoeren van de gezamenlijke dans, op een bestaand lied, dat door Marco van der Sluijs was voorzien van een nieuwe en voor de Jeugddriedaagse passende tekst, waaraan ook wethouder Irma van de Scheur van de gemeente Berg en Dal mee deed. Samen met Flip Hatzman bracht zij een bezoek aan de Jeugddriedaagse. Om 14.00 uur werden de meeste van de 114 kinderen, moe maar voldaan, afgehaald door hun ouders of gingen zelfstandig naar huis. Voor de 40 vrijwilligers was het daarna nog niet afgelopen. Zij moesten nog alles opruimen en op vrijdag de tenten afbreken. zie de foto’s.