17 augustus 2019

Intocht Avondvierdaagse KVA Leuth

Intocht van de jeugdvierdaagselopers in Leuth met muziek van DES.

Vrijdagavond was de laatste dag van de Avondvierdaagse, georganiseerd door de KVA in Leuth. De route (10 km) liep  langs Kekerdom, waar de pauzeplek bij “de Beijer” was. Daar sloten zich ook de deelnemers van de 5 km aan en gezamenlijk ging het vervolgens weer naar Leuth, naar het terrein van VVLK. Onderweg op de Bredestraat werden de lopers opgewacht door de tamboers van D.E.S, die hen met hun muziek begeleidde naar de sportvelden. Onderweg werden de deelnemers door ouders en familieleden voorzien van allerlei cadeautjes en bloemen. De kinderen (en ouders) mochten in verkleedkleren van het thema Disney meelopen.  I.v.m. de weersomstandigheden was de eerste dag van de Vierdaagse afgelast. zie de foto’s.