5 juli 2019

Directiewisseling basisschool Sint Laurentius te Kekerdom

Lotte Schouten en Vincent Scholte

De huidige directeur van de Laurentiusschool, Dolly Janssen, heeft aan het eind van dit  schooljaar afscheid genomen van de Sint Laurentiusschool en van stichting Condor. Met ingang van het nieuwe schooljaar wordt Vincent Scholte uit Ooij de nieuwe directeur van basisschool Sint Laurentius in Kekerdom. Voor Vincent wordt het een duobaan, want hij is tevens directeur van de basisschool Sint Martinus in Millingen aan de Rijn. Lotte Schouten uit Leuth wordt de locatieleider. Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse zaken. Hiervoor was zij leerkracht aan de Martinusschool in Millingen aan de Rijn. Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse zaken en gaat samen met Vincent verder bouwen aan een sterke en duurzame school.