3 juli 2019

Uitzwaaidag groepen 8 basisschool de Biezenkamp Beek

Uitzwaaidag de Biezenkamp in Beek

Woensdag om 12.00 uur was het voor de leerlingen van de groepen 8 van basisschool de Biezenkamp in Beek een bijzonder moment. Ze waren namelijk voor het laatst op school en speciaal voor hen was de “uitzwaaidag” georganiseerd. Onder het toeziend oog van veel familieleden en vriendjes werden de leerlingen door alle andere leerlingen van de school uitgezwaaid. Daarvoor moesten ze onder de “bogen” van de leerlingen door en dat viel niet altijd mee. Want ook de leerlingen van de onderbouw deden daar aan mee en die zijn nog niet zo groot. Voor de uitgezwaaide leerlingen een hele happening, vooral omdat velen van hen ook nog alles op hun telefoon vastlegden terwijl ze onder de armen van de kinderen doorkropen/liepen. Het was hun laatste dag op school. Op woensdagavond hebben ze nog een afscheidsfeestje bij één van de leerlingen thuis. zie de foto’s