20 juni 2019

Jan en Mieke van Eck-Scholten 50 jaar getrouwd

Jan en Mieke van Eck van de Gradahoeve

Woensdag 19 juni vierden Jan en Mieke van Eck-Scholten van de Gradahoeve in Leuth hun gouden huwelijksfeest. Ze vierden dat samen met familie en vrienden bij “Polm” in Zyfflich. Maar voordat ze daar aankwamen gingen ze eerst met het hele gezelschap per koets van Stalhouderij de Kasteelschehof uit Ooij door de Ooijpolder, waarbij op diverse  bekende plaatsen, waar ze herinneringen bij hadden, werd stilgehouden.  En ze hadden geluk, het bleef de gehele middag droog. Pas bij Polm kwam de regen en het onweer. Van harte gefeliciteerd!

2 Responses to Jan en Mieke van Eck-Scholten 50 jaar getrouwd

  • Mieke en Jan.
    Van harte gefeliciteerd 50jaar getrouwd!!!Heel bijzonder.

  • Wat leuk, dit bericht! Jullie moeten familie van mij zijn. Mijn oma (uit Wamel) heette (Hen)drika van Eck (getrouwd met Van Oorsouw). Haar moeder -dus mijn overgrootmoeder- kwam van de Grada Hoeve

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.