13 juni 2019

Rabobank cheque voor Harmonie KNA in Beek

Donderdagavond overhandigde Heino Jacobs, lid van de Ledenraad van de Rabobank Regio Nijmegen een cheque van 1236 Euro aan de Harmonie K.N.A te Beek. Dit gebeurde in het kader van de Rabobank Clubkas campagne tijdens de repetitieavond van de Harmonie. Zij ontvingen deze bijdrage voor de aanschaf van een waldhoorn voor een gedreven muzikante, die de hoorngroep is komen versterken. Daarnaast willen zij met deze bijdrage een klarinet aanschaffen voor één van hun muzikale dames, die onlangs tot de harmonie is toegetreden. De Rabobank wil met de Clubkas Campagne het verenigingsleven in de regio ondersteunen, Dit jaar wordt 250.000 Euro verdeeld onder de, in totaal, 294 clubs. Om in aanmerking te komen zijn de verenigingen op verschillende manieren aan de slag gegaan en hebben zij hun bestemmingsdoel gepromoot.