8 april 2019

Concert Ooijse Toekomst en Kunst en Volharding met jubilarissen.

Zondagmiddag hield Muziekvereniging “Ooijse Toekomst” uit Ooij, haar voorjaarsconcert samen met Muziekvereniging “Kunst en Volharding” uit Beuningen in dorpshuis de Sprong te Ooij. Tijdens deze middag werden 9 jubilarissen gehuldigd voor hun trouwe lidmaatschap van de Ooijse Toekomst. Dat waren Martin Althuizen, Ivo Hendriks, Kootje Tissen en Dee Dee van de Werken, allen 12 1/2 jaar; Wil Basten en Gerben Wulterkens 40 jaar; Ed Toonen 50 jaar; Wim Basten 60 jaar en Arnold Wulterkens 65 jaar. Alle jubilarissen van harte proficiat! zie de foto’s deel 1; deel 2

Jubilarissen Ooijse Toekomst.

12,5 jaar: Martin Althuizen, speelt tenor saxofoon,, bekend van het nummer Bloasmuziek van het laatste open podium; Ivo Hendriks, trombone, beheert de site van de Ooijse Toekomst, verder verdienstelijk geluidstechnicus, verenigingsmens, zet zich ook in voor schutterij en carnavalsvereniging. Kootje Tissen, was bestuurslid, secretaris, nu stil lid, lidmaatschap Ooijse Toekomst onderbroken door bestuurslidmaatschap bij DES. Dee Dee van de Werken. Speelt klarinet, nu in het bestuur met als aandacht jeugd, 2 zonen volgen muziekles.

40 jaar: Wil Basten, speelt Bas, heeft bij de Busband gespeeld en speelt nu naast bij Ooijse Toekomst ook bij Huttenkamp. Bij oudere Ooijenaren bekend van de SRV- wagen. Gerben Wulterkens: speelt bugel, maar daarnaast gitaar, zit in de muziekcie en is een van de drijvende krachten achter het open podium. Brede muzikale belangstelling, liefhebber van Bruce Springsteen.

50 jaar: Ed Toonen, speelt Hoorn, secretaris, is een eerdere periode secretaris geweest. Degelijk en zorgvuldig, bescheiden, staat niet graag in de schijnwerpers.

60 jaar Wim basten,  speelt bas, 50 jaar bestuurslid,, penningmeester, kritisch bestuurslid, heeft zorgvuldigheid hoog in het vaandel. Heeft muziekles gegeven en zit nu ok in het bestuur van de muziekopleiding .

65 jaar Arnold Wulterkens, bugel, bestuurslid geweest, coördineert nu nog oud papier, en geeft jeugd muziekles. Zit ook in bestuur KBO.