21 oktober 2018

Presentatie CD “Groesbeek daar zit muziek in”.

Na de drukbezochte speciaalbierproeverij tijdens de Groesbeekse Bierfeesten 2018 zaterdagmiddag vond op zaterdagavond tijdens de Bierfeesten de presentatie plaats van de nieuwe CD, “Groesbeek daar zit muziek in”. De eerste CD werd uitgereikt aan wethouder Sylvia Fleuren van de gemeente Berg en Dal. Daarna werd het een echte Groesbeekse muziekavond met optredens van 16 van de 20 artiesten, welke op de CD staan. Zie de foto’s deel 1;  deel 2


Artiesten op de CD zijn: Gerrie Liebers, Gerard Schoenmakers, Helen Liebers, Cor Kersten, Frank Wijers, Theo van Blitz, History Sounds, Hemmie Hermsen, Jacqueline Kemperman, William Smulders, Alt van Huus, Harm Wijnhoven, Theo Peters, Jan Janssen, Hans Weijers, Tonny Pouwels, Henk Janssen, Band Alles, Smartlappenkoor Ochaarm en Trudy Rikken.