12 september 2018

Prominente oud-wielrenners actief in de gemeente Berg en Dal e.o

Een keur aan oud-wielrenners was dinsdag actief in de gemeente Berg en Dal. Omstreeks 10.30 uur verzamelden de renners, Boven: Gerard Prudon, Fester Aarts, Sam (voorrijder), Henk de Jong, Piet van Katwijk, Cees Bal, Paul Soetekouw, Roy Prudon, Ludo Delcroix. Zittend: Bart van Es, Peer Maas, Gerard Huting, Gerard Koel, Koos Tacx, Will Bellemakers, Cor Schuring, Huub Zilverberg, Jan Krekels, Jo de Roo, Jan Janssen en Hennie Kuiper zich bij Hotel ’t Spijker in Beek om zich voor te bereiden op een tocht door o.a. de Ooijpolder en het Rijk van Nijmegen, met een lunchstop in de Gelderse Poort te Millingen aan de Rijn. Ook reden ze door Duitsland en over het parcours van de Zevenheuvelenweg (voor de bolletjestrui). Na het maken van de groepsfoto vertrok het hele gezelschap voor een rit van 80 km. Dit is de tweede keer dat dat hier gebeurt. Terug bij ’t Spijker werd er gedineerd, waarbij ook Dries van Agt aanwezig zou zijn, maar hij meldde zich deze avond af. zie de foto’s