19 april 2018

Voorstelling SDT Dans Educatie in Ooij

Woensdagmiddag was er een voorstelling van SDT Dans Educatie in dorpshuis de Sprong te Ooij. Kinderen van de basisschool konden hun geleerde dansen tonen aan ouders en grootouders. zie de foto’s deel 1;  deel 2

SDT Dans Educatie in Ooij Kom je een proefles nemen? Lokatie: in het gymlokaal van basisschool OpWeg in Ooij. Lestijden op vrijdagmiddag, 15.15– 16:00 uur voor kinderen van 4, 5 en 6 jaar en 16:00– 17:00 uur voor kinderen van 7 tm 12 jaar. De danslessen zijn een combinatie van streetdance, hiphop en dansexpressie. Plezier in dans en bewegen op muziek staan centraal tijdens de danslessen. Verder wordt de eigen creativiteit van de kinderen aangesproken. Na de meivakantie beginnen we met nieuwe dansjes Voor informatie of aanmelden mail naar nautadi@icloud.com.