12 februari 2018

5 generaties in Ooij.

Tijdens het bezoek van de carnavalsvereniging de Deurzakkers aan de oudste inwoonster van Ooij, mevrouw Nel Voerman, waren daar 5 generaties aanwezig (allemaal vrouwen en eerstgeborenen in de gezinnen). Betovergrootmoeder, Nel Voerman, door iedereen wordt ze “Moeke” genoemd, is geboren op 20 juli 1913. Overgrootmoeder, Truus Voerman “Omi”, is geboren op 21 september 1938 en woont in Beuningen. Grootmoeder, Nellie de Jongh “Oma”, is geboren op 13 januari 1960 en woont in Nederasselt. Moeder, Lisa Willems “Mama”, is geboren op 23 juli 1991 en woont in Heumen. Baby, Lana de Bot, is geboren op 31 januari 2018 en woont in Heumen. Een verrassing voor “Moeke” om op deze toch al feestelijke dag haar achter-achter kleinkind van 12 daagjes oud in haar armen te mogen sluiten. Een héél bijzonder moment! Het leeftijdsverschil in geboortejaren is maar liefst 105 jaar!