2 februari 2018

Duurzaamheidswinkel Enverion in Beek geopend.

Op vrijdag 2 februari opende wethouder Erik Weijers  de Enverion pop-up store (een tijdelijke winkel) naast LaVér optiek (Schellingshof 7). Vooraf waren flyers uitgedeeld in het dorp en de ontvangers konden met het nummer op de flyer in de winkel proberen één van de kluisjes te openen, waarmee ze een energiebespaarbox konden winnen. De eerste twee bezoekers hadden beiden gelijk een prijs. Sanne Bijl en Martijn Willems waren de gelukkigen. De afgelopen tijd was de pop-up store in Millingen en daarvoor in Groesbeek.  In de winkel krijgt u informatie over energie besparen en verduurzamen. De winkel blijft tot juni in Beek en men hoopt in die tijd veel bezoekers uit Beek en de polder te ontvangen. Ze is geopend op dinsdag en vrijdag van 13.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Ook het Loket Duurzaam Wonen Plus zit vanaf 6 februari op dinsdagmiddag in de pop-up store.

Openingsactie energiebespaarbox

Op de parkeerplaats voor de pop-up store werden vrijdagmiddag flyers uitgedeeld. Op elke  flyer staat een uniek nummer. Met dit nummer gaat u naar de winkel en probeert u één van de vier kluizen te openen. In elke kluis ligt een energiebespaarbox ter waarde van € 45,-. In de box zit onder meer een ledlamp, een ecosaver nachtlampje en een waterbespaarder.

Geen energiebespaarbox gewonnen? Geen nood! Als u de flyer inlevert dingt u mee naar de hoofdprijs. Dat is een energiescan van uw woning ter waarde van € 350,-.

Loket Duurzaam Wonen Plus

Afgelopen tijd was het Loket Duurzaam Wonen Plus te vinden in de pop-up store van Enverion in Millingen aan de Rijn. Het loket zit op 30 januari weer eenmalig in de hal van het gemeentehuis. Vanaf 6 februari zit het loket op dinsdagmiddag in de nieuwe pop-up store van Enverion in Beek. U kunt er terecht voor gratis, onafhankelijk en persoonlijk advies over energiebesparende maatregelen zoals bijvoorbeeld isolatie en zonnepanelen. Ook kunnen de adviseurs u informeren over de verschillende financieringsmogelijkheden en u helpen bij het aanvragen van subsidies. Voor meer informatie gaat u naar www.duurzaamwonenplus.nl.