9 december 2017

Tentoonstelling Vogelvrienden in Breedeweg

De Groesbeekse Vogelvrienden houden dit weekend in dorpshuis De Sleutel in Breedeweg voor de 66ste keer een internationale vogeltentoonstelling waar 450 vogels te bewonderen zijn. Vrijdagavond werd de tentoonstelling officieel geopend door de districtsvoorzitter van de Vogelbond, Wim Theloosen. Tevens werden een aantal leden gehuldigd voor hun jarenlange trouwe lidmaatschap ( Govert Janssen, Frans Eeren en Marie Eeren-Rutten) en kregen de drie vrijwilligsters allen een bos bloemen uitgereikt. Voor de winnaars in de diverse klassen waren er oorkondes en bekers. Frans van Baal uit Beek, hij was zelf afwezig, was de winnaar in de afdeling parkieten. De tentoonstelling is nog geopend op zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 15.00 uur. zie de foto’s (komen nog)

One Response to Tentoonstelling Vogelvrienden in Breedeweg

  • Geweldig dat groesbeeks vogelvrienden nog bestaat.De vereniging moet al minstens +70 jaar bestaan want als ik het goed heb dan zijn vader en henk rutten en gratje thissen de oprichters van jullie vogelvrienden.Geweldig wat zullen deze mensen trots op jullie zijn.grtjes

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.