4 juli 2017

Expositie Paul van Ernich in ’t Spijker te Beek

Kunstschilder Paul van Ernich exposeert uit Kekerdom exposeerde het afgelopen weekend , onder de naam:  Fruits of Summer part 3, in Hotel ’t Spijker te Beek. Zijn nieuwste stillevens waren daar te zien en de expositie trok weer veel bezoekers.  Afgelopen november nog exposeerde hij zijn werk in Los Angeles. Voornamelijk  stillevens. En verkocht alles. Een  grotere expositie in de USA staat op stapel voor februari 2018.  Zijn wer bestond o.a  uit een gepelde mandarijn die ligt te stralen in ochtendlicht. Doorschijnende paardenbloemen. De ingrediënten van zijn lievelingsdrank: bier, bijeengebracht in een groot stuk dat het bierbrouwproces op ambachtelijke wijze beschrijft. Brood, bier, fruit, bloemen; al het lekkers en moois wat de natuur ons geeft: Fruits of summer… Op deze expositie toonde hij ongeveer 20 olieverfschilderijen die variëren in grootte ( van 120×90 cm tot 20x 30 cm) . Daarnaast werden er ook vier giclee’s van topstillevens getoond worden. Dit zijn reproducties op doek welke door hem nog nabewerkt zijn met de originele olieverf.