16 juni 2017

Annie Arts overleden.

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Annie Arts, weduwe van Frans Arts, op 90 jarige leeftijd is overleden. Annie woonde tot voor enkele jaren in Ooij maar verhuisde later naar Millingen aan de Rijn, naar een appartement in Gasthuis Sint  Jan de Deo. We wensen haar familie heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Woensdag a.s. kan er thuis  van 19. 00 uur tot 21.00 uur afscheid genomen worden in haar appartement. Donderdag is er om 13.30 uur een afscheidsdienst in dorpshuis de Sprong te Ooij, waarna ze in besloten kring,  alleen met het gezin naar het crematorium wordt begeleid.  In de Sprong is iedereen welkom.

One Response to Annie Arts overleden.

  • Lieve familie moge alle mooie herinneringen voor jullie een troost zijn in deze moeilijke tijd.
    Sterkte Jan en Wilma Verriet 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.