30 mei 2017

Genomineerden voor Berg en Dalse Conciërge van het Jaar 2017 zijn bekend

D66 Berg en Dal organiseert voor de eerste keer de verkiezing van de Berg en Dalse Conciërge van het Jaar van het schooljaar 2017. De nominaties zijn binnen en 8 conciërges maken kans op de titel Berg en Dalse Conciërge van het Jaar 2017. Je kunt nu op jouw favoriet stemmen op https://bergendal.d66.nl/concierge-van-het-jaar/  Er kan tot 7 juni worden gestemd worden. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met een grote of kleine school. Uit de publieksstemming komt een top-3. Vervolgens bepaalt de vakjury wie zich uiteindelijk Dé Conciërge van het Jaar van de gemeente Berg en Dal mag noemen. De genomineerden voor 2017 zijn (in alfabetische volgorde):  André Arts en Albert-Jan van Spierenburg – Montessori College, Groesbeek;  John Egberts – Basisschool Op de Heuvel, Groesbeek;  Willy Hendriks (Ome Wil) – St Martinusschool, Millingen;  Mike Jans – Basisschool de Biezenkamp, Beek;  Peter Janssen – Basisschool Op de Horst en Basisschool Adelbrecht Windekind, Groesbeek; Henk Kersten – Kentalis Terwindt, Groesbeek;  Theo Wijnhoven – Titus Brandsma School, Berg en Dal. 

 

Met de verkiezing ‘De Berg en Dalse Conciërge van het Jaar’ wordt het onderwijsondersteunend personeel door D66 in het zonnetje gezet. Jongeren horen naar school te gaan in een veilige, schone, inspirerende en stimulerende omgeving. Iedereen die zijn bijdrage levert aan het leerklimaat van onze jongeren hoort op steun te kunnen rekenen. Daarom organiseert D66 Berg en Dal deze verkiezing.  Het onderwijsondersteunend personeel, dat zo vaak in de schaduw en buiten de spotlights zijn of haar werk doet, verdient een extra steuntje in de rug.