8 mei 2017

BVC’12 kampioen.

Het eerste elftal van BVC’12 is zondagmiddag tijdens een uitwedstrijd tegen Stevo uit Geesteren (Ov) kampioen geworden. Ze wonnen met 0-3.  Eerst 0-1 door Jesper Elders, vervolgens 0-2 door Rik Sebens.  Beide doelpunten uit voorzet Niek Sebens. Daarna  0-3 door Halushi Bulut. Door het verlies van Quick tegen Bemmel op eigen veld is BVC met 4 ptn voorsprong niet meer te achterhalen. Per bus kwam het team na afloop van de wedstrijd aan bij het clubhuis van BVC waar uitbundig feest werd gevierd. zie de foto’s deel 1;  deel 2. zie artikel in de Gelderlander.

 

One Response to BVC’12 kampioen.

  • Even een correctie: vorig jaar is BVC’ 12 GEEN kampioen geworden !! Dat werd de wederom dit jaar de grote concurrent QUICK 1888 dat toen kampioen werd in de 2e klasse . BVC’12 is afgelopen seizoen via fe nacompetitie gepromoveerd !! Het blijft een knappe prestatie, maar jullie moeten wel de juiste informatie schrijven en publiceren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.