4 mei 2017

Avond4daagse Berg en Dal gaat niet door.

 Helaas moet de organisatie van de Avond4daagse Berg en Dal (voorheen Ubbergen) jullie mededelen dat dit jaar de Avond4daagse geen doorgang zal vinden! Ondanks de voorbereidingen en de herhaaldelijke oproepen voor nieuwe vrijwilligers, hebben zij tot nu toe onvoldoende hulp bij het uitvoeren van de bestuurlijke taken. Tevens kan het bestuur door verschillende redenen dit jaar niet voor 100% werken en daardoor niet bij machte om de organisatorische taken zorgvuldig uit te voeren. Hierdoor kunnen zij de veiligheid van de deelnemende kinderen en ouders niet garanderen. Zij blijven druk met het werven van nieuwe bestuursleden en vrijwilligers, want zij willen de Avond4daagse in 2018 zeker weer organiseren. Mocht je belangstelling hebben om er voor te zorgen dat de Avond4daagse volgend jaar wel kan doorgaan, meld je aan als vrijwilliger! Ze zoeken  een vrijwilligerscoördinator, route coördinator en een verkeersregelaarscoördinator. Ervaring is niet nodig, enthousiasme is genoeg! e-mailadres: A4D.bergendal@gmail.com

Afgelopen jaar genoten meer dan 620 wandelaars van deze mooie 4daagse wandeltocht. Kinderen van 6 verschillende basisscholen vanuit Nijmegen en Berg en Dal namen deel.