27 april 2017

Voorproefje van Theatervoorstelling Verhalen van de Ooij

Op zaterdag 22 april kwamen meer dan 300 spelers en tijdelijk theaterdirecteuren bijeen om elkaar een voorproefje te geven van Verhalen van de Ooij. Op de website staat een impressie met foto’s en video’s van de bijeenkomst (https://stroomvandewaal.nl/voorproefjeverhalenvandeooij/). Aan Verhalen van de Ooij doen de regionale amateurkunstverenigingen mee: toneelvereniging De Optimist, Muziekvereniging de Ooijse Toekomst, Fanfare DES uit Leuth, koor Encore uit Ooij, koor Kalliope uit Berg en Dal, Toonkunstkoor, fanfare Kladderadatsch en dansgezelschap Improvi uit Nijmegen. De voorstellingen zijn op woensdag 28 juni, donderdag 29 juni, vrijdag 30 juni, zaterdag 1 juli, woensdag 5 juli, donderdag 6 juli, vrijdag 7 juli en zaterdag 8 juli. Wie nog een kaartje wil bemachtigen moet er snel bij zijn, de voorstelling is al op twee van de acht dagen uitverkocht en voor de laatste vrijdag en zaterdag zijn nog maar een paar kaartjes verkrijgbaar. U kunt vóór de voorstelling om 17:00 uur terecht bij Buitengast voor een Verhalen van de Ooij Expeditie-maaltijd. Deze kunt u tegelijk met de kaartjes bestellen. Meer informatie over de voorstelling en de link naar de kaartverkoop is te vinden op de projectwebsite: www.stroomvandewaal.nl.