24 april 2017

Koningsspelen in Ooij.

Op vrijdag 21 april deed basisschool Op Weg uit Ooij mee aan de Koningsspelen, welke deze dag overal in het land werden georganiseerd. De dag begon met een gezamenlijk koningsontbijt op school. Daarna deden ze mee aan de landelijke aftrap: ze zongen en dansten op het lied “Okido”  op hetzelfde moment als alle anderen kinderen in Nederland. De kinderen van groep 1 tot en met 4 startte daarna op het schoolplein met veel verschillende spelletjes afgewisseld met een poppenkastvoorstelling. De kinderen van de bovenbouw liepen naar De Speulplek. Daar waren stoere en uitdagende spellen, zoals tractortrekken en Schotse leeuwen. De Ooijse Koningsspelen was een groot feest, de kinderen hebben genoten van de spellen en van het samen buiten zijn. Dank aan alle hulpouders die het mogelijk hebben gemaakt! Herman Leensen maakte de foto’s. Zie de foto’s     Filmpje van Herman Leensen