9 april 2017

Opening Ruilhus in Beek

Zaterdag 8 april vond in het Kulturhus te Beek de opening plaatst van het nieuwe Ruilhus. Olaf de sneeuwman – van Frozen – heeft het Ruilhus feestelijk geopend. De afgelopen maanden is er hard gewerkt door de vrijwilligers om de oude speelotheek in een nieuw jasje te steken.  Ook kon er meteen  al speelgoed ingebracht en geruild worden. Als je speelgoed inbrengt krijg je daarvoor 1 of meer muntjes. Met deze muntjes kun je speelgoed uitzoeken dat door anderen is ingebracht. Of je brengt alleen speelgoed en je doneert de muntjes aan ons.het Ruilhus.  Dan zorgen het ruilhus ervoor dat minder bedeelde kinderen via hen speelgoed kunnen uitzoeken. Gewoon een kijkje komen nemen kan ook. Alles gaat met gesloten beurs en minimale rompslomp: je hoeft geen lid te worden of contributie te betalen. De komende maanden kun je op de volgende tijden terecht in het Ruilhus: op zaterdagen: van 11.00 tot 13.00 uur; op woensdagmiddagen: van 13.30 tot 15.30 uur. Contact: Ruilhus@hotmail.com of kijk op Facebook bij het Ruilhus. Herman Leensen maakte de foto’s. Zie de foto’s.