8 april 2017

Berg en Dals Bloei viert 100 jarig bestaan.

Op 8 april 2017 bestaat Stichting Berg en Dals Bloei precies 100 jaar! Dat was voor de organisatie een reden om daar op deze datum bij stil te staan. Dat werd gevierd met o.a, ritten per zonnetrein door het dorp. Twee Zonnetreinen reden vanaf 11.30u met bezoekers rond door het dorp Berg en Dal. Onder begeleiding van Stichting Heemkunde Berg en Dal werden ze langs bijzondere plekjes geleid. In totaal waren er 9 ritten.  In het Dorpshuis Kerstendal was “17 meter aan historie”  van Berg en Dal op panelen te bezichtigen. . Het was een prachtige, zonnige verjaardag. De treintjes hebben vele mensen rondgereden en de organisatie heeft alleen maar leuke reacties mogen ontvangen. Dit was slechts een voorproefje van het jubileumjaar. Ber en Dals Bloei organiseert dit jaar vele activiteiten met als klapper op de vuurpijl het Bloeifestival op 8 juli 2017.