3 april 2017

Vernieuwde Nico de Witt Bergloop stralend succes

Onder de heerlijke lentezon zijn 115 deelnemers de zondagochtend 2 april op een sportieve wijze begonnen.
38 kinderen stonden aan de start van de 500 meter kids-run, 38 deelnemers voor de 5 kilometer en 39 deelnemers voor de 10 kilometer. Wat hebben ze hard moeten werken, want het parcours was zwaar! Na afloop ontvingen alle deelnemers een heerlijk appeltje/banaantje en water om het verloren vocht weer aan te vullen. De Nico de Witt Bergloop is mogelijk gemaakt door de Plus Nico de Witt en georganiseerd door vrijwilligers uit uit het dorp Beek (Berg en Dal). De geluiden van de deelnemers waren positief en zij waren met name vol lof over het mooie parcours met de vele uitdagingen. Houd volgend jaar de hardloopkalender in de gaten want daar zult u de Nico de Witt Bergloop zeker weer op terug zien. De uitslagen zijn terug te vinden op hardloopuitslagen.nl en voor een mooie reportage neem een kijkje op henkbaron.nl . Tekst Susanne van Rooijen.  zie de foto’s Kids Run; zie de foto’s 5 en 10 km, deel 1;  deel 2.

Uitslagen top 3: 
10 km mannen
, 1.Tim Janssen 2. Michiel Brands 3. Paul van Rooyen |  10 km vrouwen, 1. Josien v d Berg 2. Faye Pepping 3. Marilyn Donker | 5 km mannen, 1. Bram Kasteel 2. Arno Luft 3. Stef Roenhorst | 5 km vrouwen, 1. Kommerien Broderick 2. Nicole van Merode 3. Hester Pardoel | kidsrun 6-8 meisjes, 1. Isis Abels 2. Marisha 3. Janne Graven | Kidsrun 4-8 jongens, 1.Aram Bakker 2. Siebe de Vos, 3. Rafael Al Bahadly | Kidsrun 9-12 meisjes, 1.Ezra Bakker 2. Benthe Tiesnitsch 3.Julia Bosman | Kidsrun 9-12 jongens, 1. Lukas 2. Rumo Arns 3. Guus Straathof.

Wilt u op de hoogte gebracht worden van de tweede editie van de Nico de Witt Bergloop, dan kunt u lid worden van de facebookpagina: nicodewittbergloop of stuur een mail naar info@lokaaloogsten.nl . Voorafgaande aan de tweede editie zal met regelmaat getraind worden op het parcours en bent u welkom om aan te sluiten.