25 maart 2017

Wisseling bij de wijkagenten in Tweestromenland.

In het district Tweestromenland van de Nationale Politie komen een aantal wisselingen bij de wijkagenten. Een aantal van hen, ze zaten nog geen twee jaar op hun plek verschuift alweer naar een andere plek en zo is de wijkagent van Beek, Ubbergen, Ooij en Leuth, Etienne Fontein,  naar Wijchen gegaan en komt Brugt Peper, voordien Wijkagent in Druten en omgeving, zijn plaatst in de oude gemeente Ubbergen innemen. Jeroen Caerteling blijft, zoals het nu lijkt, op zijn plaats in Millingen aan de Rijn en Kekerdom. Andere verschuivingen zullen op een later tijdstip bekend gemaakt worden. De wijkagenten zijn bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Links wijkagent Etienne Fontein en rechts Brugt Peper.

 

One Response to Wisseling bij de wijkagenten in Tweestromenland.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.