25 maart 2017

Edelweisz at the movies in dorpshuis Kerstendal in Berg en Dal

‘Edelweisz at the Movies’. Dat was dit jaar het thema van het jaarconcert van muziekgezelschap Edelweisz in Berg en Dal. Voor de 33e keer verzorgden zij een groot concert in dorpshuis Kerstendal in Berg en Dal.  Het orkest stond onder leiding van Theo Jetten. Ze lieten muziek horen dat alles te maken had met het thema “Film”.  Deze avond hoorde men onder andere muziek van de Amerikaanse filmcomponist John Williams en bekende melodieën uit Disneyfilms. Ook de bekende klanken van The Sound of Music ontbraken tijdens het jaarconcert niet. Edelweisz heeft al bijna tien jaar een jeugdorkest waarin enthousiaste kinderen leren samen muziek te maken. Ook dit orkest liet van zich horen. En natuurlijk waren de jongste leden van de eigen muziekopleiding van Edelweisz ook aanwezig om te laten horen wat zij al kunnen na hun blokfluitlessen. zie de foto’s