24 maart 2017

Theatergroep Nocturne houdt voorstelling voor KBO Ooij.

Theatergroep Nocturne hield donderdagmiddag voor de Ooijse KBO een voorstelling in dorpshuis de Sprong te Ooij met als titel “Ik wil je niet kwijt”. Ook de seniorenverenigingen uit Leuth en Kekerdom waren deze middag aanwezig in de Sprong om deze tragikomedie te bekijken. De rode draad in dit verhaal was de liefdevolle verbintenis tussen twee oudere mensen, een band die sterker is dan de ellende die hen overkomt. Theatergroep Nocturne maakt producties  waarin oudere spelers het wel en wee van hun generatie in beeld brengen en er over napraten met het publiek. Dit was mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van RCOAK, Prins Bernhard Cultuurfonds, Gelderland, Ars Donandi/Schokkenkamp, Wegener Lonzième Fonds, Coöperatiefonds Rabobank Rijk van Nijmegen en Fonds Sluyterman van Loo. zie de foto’s.