22 maart 2017

Scarlet Oak band in Brasserie Beek

Scarlet Oak staat voor catchy pop/rock songs met een Amerikaanse country sound. Dit vijftal jonge muzikanten deelt een passie voor de country-scène. Zaterdag 25 maart treden ze op in Brasserie Beek in het Kulturhus in Beek. Het wordt een swingende avond. Kom je ook? Aanvang 20.30 uur. Entree € 3,-

In het voorjaar van 2016 kwam Scarlet Oak voor het eerst samen in de grote zaal van 013, waar vocaliste Jolanda Derks een geweldige show speelde. Haar stem doet denken aan een mix van Carrie Underwood en Taylor Swift. 

Jolanda studeert zang op de Rockacademie en heeft ervaren, geschoolde muzikanten achter zich staan van de Herman Brood Academie en het Rock City Institute. Daarmee garandeert Scarlet Oak een professionele show die knalt op de grote podia, maar ook akoestisch past in de kleinere café’s.

 

Scarlet Oak laat zich inspireren door artiesten zoals Carrie Underwood, Keith Urban en Hunter Hayes. Ze bezitten een repertoire dat varieert van mooie ballads tot up-tempo songs waarin de country sound de boventoon voert. Het publiek wordt meegenomen in het verhaal en beleeft een intieme en energieke ervaring die niet snel vergeten zal worden!

 

https://www.facebook.com/ScarletOakMusic/?fref=ts