12 maart 2017

Wijkhelden in Beek actief

Het begon in het begin van de week met een oproep op Facebook van Vincent Oostvogel, dat hij veel rommel en afval langs de Rijksweg (N325) in Beek had zien liggen en dat hij dat graag wilde gaan opruimen met een aantal vrijwilligers. Al gauw waren er een aantal vrijwilligers bereid en in eerste instantie zou er woensdag begonnen worden met een ploegje mensen, maar de regen was toen spelbreker. Intussen had de DAR hesjes en ander materiaal beschikbaar gesteld voor deze vrijwilligers en zo werden ze “wijkhelden”. Op zaterdag 11 maart kon er vervolgens wel opgetreden werden en door een groep vrijwilligers werd een deel van de Rijksweg, maar ook de Struintuin en een deel van de kern van Beek schoon gemaakt, hetgeen 14 zakken vuil opleverde. zie de foto’s.